G Net

Giganet .Internet pa limit. Internet me bande te gjere per shtepine dhe biznesin tuaj.Pa kosto shtese instalimi .

Internet services provider

Non stop online

Kompania jon eshte e kompletuar me paisje bashkohore per te qendruar gjithmone online.

...

Energjik

Jemi gjithmone te shpejt per riparimin ne kohe rekord, ne raste difektesh.

Shpejtesi dhe korektesi

Te gjithanshem

Riparojme dhe konsultojme per funksionim e paisjeve elektronike qe jan te lidhura me internet.

Konsultim dhe riparime

Paketat

Wifi Ekonomike 5

1190 Lek Per muaj

 • Download 5 MB
 • Upload 1 MB
 • Ip Dinamike
 • Instalim fillestar falas
Blej

Wifi paket Familjare

1490 Lek Per muaj

 • Download 10 MB
 • Upload 2 MB
 • Ip Dinamike
 • Instalim fillestar falas
Blej

Fiber paket Familjare

1490 Lek Ne muaj

 • Download 15 MB
 • Upload 5 MB
 • Ip Dinamike
 • Instalim Falas
Blej

Fiber paket Familjare

1990 Lek Ne muaj

 • Download 50 MB
 • Upload 20 MB
 • Ip Dinamike
 • Instalim Falas
Blej

Fiber Biznes

2490 Lek Per muaj

 • Download 30 MB
 • Upload 10 MB
 • Ip Statike
 • Instalim Falas
Blej

Fiber Biznes

4990 Lek Per muaj

 • Download 50 MB
 • Upload 20 MB
 • Ip Statike
 • Instalim Falas
Blej

G Net

Rreth Nesh

G Net eshte krijuar ne vitin 2007 nga perkujdesa e madhe vazhdon te kete besimin e klienteve tane gjithmone e me shume.
Tani kjo kompani ka avancuar dhe me shume me 'Fiber To The Home' Duke rritur dhe me shume cilesine e sherbimit.

Vlerat

Drejtësi, Inovacion, Orientim drejt Njerëzve, Shkathtësi, Qëndrueshmëri, Reputacion, Punë me Zemër.

Misioni

Të kombinojmë teknologjinë dhe stilin e jetesës për ta pasuruar dhe lehtësuar jetën e klientëve tanë.

Vizioni

Të kombinojmë teknologjinë dhe stilin e jetesës për ta pasuruar dhe lehtësuar jetën e klientëve tanë.

Karriera

ofrojmë një gamë të plotë shërbimesh me cilësi të lartë përsa u përket burimeve njerëzore.

Stafi

Genti
Co-Founder, CEO

....


Soni
Manager

....


Xike
Network Engineer

.....


Miri
Teknik Rrjeti

........

Adresa :
• Bulqize , Lagja Minatori
Kati 1, NR 4
Email:info@giganet.al
Nr.Tel +355 68 555 0 555